• Waarom een charismatisch leiderschap masterclass?

  Zonder charisma voelen mensen zich onveilig. Zonder charisma onstaat conflict, de beste mensen vluchten naar de concurrent de rest van de mensen blijft gestresst, ongemotiveerd en ziek bij je.

 • Heb je een tekort aan charismatisch leiderschap?

  Een tekort aan charisma is te herkennen aan:

  Stress

  Stress is het eerste signaal dat mensen zich onveilig voelen. Gestreste mensen kunnen veel minder dan mensen die niet gestresst zijn.

  Overleven

  Op gevaar reageren mensen met de fight flight freeze respons. Vechten vluchten en verstoppen. Conflict, vluchten naar een concurrent of ongemotiveerde mensen

  Ziekte

  Een gebrek aan charisma is de bron van een gevaarlijke omgeving. Chronisch gevaar schakelt ons imuunsysteem uit. Daarmee staat de deur wagenwijd open voor allerlei ziektes.

 • Wat zijn de voordelen van charismatisch leiderschap?

  • Zelfs de haantjes werken in harmonie samen onder jouw leiding terwijl anderen druk zijn met brandjes blussen
  • Je ontdekt hoe je een mega sterke magneet wordt voor capabele en talentvolle mensen
  • Je mensen zijn zelden gestrest en presteren op het allerhoogste nivo
  • Ziekteverzuim is nihil, jouw mensen zijn gezond en energiek
 • Masterclass een charismatisch leiderschap in 6 modules!

  Ontdek de charismatische versie van jezelf. In 6 modules aangeboden middels webinars ontdek jouw charisma.

  1

  Module 1: Verlangen naar veiligheid.

  Schuilt er een Hitler of een Mandela in je?

  Beide heren hadden charisma. Wat ze met charisma gedaan hebben is een wereld van verschil. Voordat we de geheime formule van charisma vrijgeven gaan we de Hitler in onszelf aan banden leggen zodat de Obama in ons de ruimte krijgt. Voordat je het charisma in handen krijgt moeten we eerst weten of je wel voldoende vaardig bent om charisma te hanteren. Als je vaardig bent krijg je een 'licence to lead'.

  2

  Module 2: Herken en voorkom schijveiligheid

  Hoe ziet jouw droomwereld eruit?

  Waar wil je naartoe? Wat is je visie? Waar kom jij voor in beweging? Waarvan word jij enthousiast? Waar wil je zijn? Als je een kristalhelder doel hebt en je weet waar je nu staat heb je automatisch een zelfverzekerde koers.

  3

  Module 3: Wie neem je mee?

  Je team?

  Welke mensen neem je mee naar jouw droomwereld? Elke beweging valt of staat met zijn mensen. Welke mensen heb jij graag om je heen? Welke mensen wil je aantrekken? Met welke mensen bereik jij je doelen?

  4

  Module 4: Hoe wil je reizen?

  Je methode?

  Wat is jouw vervoersmiddel. Ga je met de benenwagen, een fiets of een vliegtuig? Ga je roeien, zeilen of met een speedboot. Wat is jouw methode? Hoe ga jij anderen brengen op de plek waar jij en je volgers willen zijn?

  5

  Module 5: Storytelling

  Je verhaal?

  Wat gebeurt er als iemand een idee aan je opdringt? Ik persoonlijk voel verzet en ga het opgedrongen idee onderuit halen. Wat gebeurt er als je zelf een idee krijgt? Ik ga ervoor staan en zelfs strijden. Iemand anders een zelf een idee laten krijgen is 100x sterker dan een idee opdringen. Hoe je een ander op een idee brengt is gigantisch belangrijk voor jouw beweging.

  6

  Module 6: de geheime formule

  Als je de eerste 5 modules hebt hebt gedaan kan jij de kracht van charisma aan. In een persoonlijke sessie wordt het geheim van charisma aan jouw toevertrouwd als je de eed aflegt charisma enkel in te zetten om te leiden. Je krijgt dan een licence to lead.

 • Ga met ons mee naar de charismatische versie van jezelf

Alle berichten
×